Φλογισμένα και κουρασμένα πόδια με πληγές & φουσκάλες

Φουσκάλα, φυσαλίδα γεμάτη με υγρό στην επιφάνεια του δέρματος, είναι αποτέλεσμα υπερβολικής τριβής και πίεσης και μπορεί να είναι αρκετά επώδυνο.
• Μια μεγάλη φουσκάλα είναι τυπικά μεγαλύτερη από 5mm σε διάμετρο
• Οι μικρές φουσκάλες ή κύστες είναι μικρότερες από 5mm σε διάμετρο

Χρήσιμες συμβουλές
Εάν έχετε φουσκάλες στο δέρμα σας το πρώτο πράγμα που σας συμβουλεύουμε να κάνετε είναι να κρατήσετε την συγκεκριμένη περιοχή καθαρή και προστατευμένη. Μην προσπαθήσετε να «σπάσετε» την φουσκάλα καθώς το δέρμα γίνεται ευαίσθητο σε τυχόν μολύνσεις.
Επισκεφθείτε τα καταστήματα Μπακάκος Nail Care και συμβουλευτείτε τις έμπειρες τεχνίτριες μας για μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση ανάλογα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προβλήματός σας.

Προτεινόμενα προϊόντα:

√ GEHWOL FUSSKRAFT Mint

Αντιφλογιστικό βάλσαμο για πέλματα και γάμπες
Αναζωογονεί αμέσως τα φλογισμένα πόδια και γάμπες ενώ απορροφάτε εύκολα αφήνοντας στα πόδια μια δυνατή και παγωμένη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί. Παράλληλα, τα αντισηπτικά του συστατικά προφυλάσσουν από τους μύκητες και τη φαγούρα ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών.

√ GEHWOL FUSSKRAFT Herbal Bath

Ποδόλουτρο με αρωματικά βότανα
Καθαρίζει βαθιά το δέρμα, τις πτυχές του και τις περιοχές γύρω από τα νύχια. Μαλακώνει τους κάλους και τις σκληρύνσεις του δέρματος. Ελέγχει την εφίδρωση και εξουδετερώνει την κακοσμία των ποδιών.
Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.