Μυκητίαση ποδιών & νυχιών

Η ονυχομυκητίαση επηρεάζει την εμφάνιση των νυχιών κάνοντάς τα να φαίνονται άσχημα. Αρχικά θα παρατηρήσετε τον μύκητα από τον αποχρωματισμό του νυχιού. Μπορεί να προκύψουν πρασινόχρωμα ή κιτρινόχρωμα νύχια ή και νύχια με πιο σκούρο χρώμα. Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν:
• παχιά και λεπιοειδή νύχια
• έντονη δυσοσμία
• εύθραστα νύχια με κηλίδες
Ο μύκητας ζει σε ζεστό, σκοτεινό και υγρό περιβάλλον, όπως τα παπούτσια, οι κάλτσες και συχνά μολύνει τα νύχια των ποδιών όταν η επιφάνεια γίνεται αδύναμη και εύθραυστη. Η υγρασία που υπάρχει στα παπούτσια και τις κάλτσες καλλιεργεί έδαφος για την ανάπτυξη μύκητα στα νύχια, γνωστό επιστημονικά ως «ονυχομυκητίαση».
Μπορείτε επίσης να μολυνθείτε από ονυχομυκητίαση και από την επαφή με άλλα μολυσμένα άτομα σε χώρους όπως τα γυμναστήρια, τα κολυμβητήρια, ακόμα και με εργαλεία ή λιμές που χρησιμοποιούνται σε studio Νυχιών , τα οποία δεν ακολουθούν τους σωστούς κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης.

Χρήσιμες συμβουλές
Σωστή υγιεινή των ποδιών, καθαρές κάλτσες εναλλάσοντας τα παπούτσια και οπωσδήποτε να στεγνώνετε πολύ καλά στα πόδια σας ανάμεσα στα δάχτυλα ώστε να εμποδίζετε την εξάπλωση της μόλυνσης.
Επισκεφθείτε τα καταστήματα Μπακάκος Nail Care και συμβουλευτείτε τις έμπειρες τεχνίτριες μας για μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση ανάλογα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προβλήματός σας.


Προτεινόμενα προϊόντα:

√ GEHWOL med Protective Nail & Skin Oil 15ml

Προστατευτικό λάδι με αντιμυκητιασική δράση για νύχια και δέρμα
Προστατεύει αποτελεσματικά από τους μύκητες, ενώ περιποιείται τα νύχια και το γύρω δέρμα στα δάχτυλα ποδιών και χεριών.
Από την πρώτη κιόλας χρήση, ακόμη και τα πιο σκληρά και θαμπά νύχια αποκτούν ελαστικότητα και φυσική λάμψη.
Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

√ ANTI FUNGUS FORTE 14ml

Θεραπεία για τους μύκητες των νυχιών και του δέρματος.