Ευκαιρίες καριέρας

H Bacacos Nails με μακρόχρονη παρουσία στον κλάδο του θεραπευτικού πεντικιούρ και με ιστορικές καταβολές από την επί δεκαετίες συνεργασία με τον Dr. Scholl, πρωτοπόρο στον τομέα, ειδικεύεται στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προβλημάτων των άκρων, ενώ παράλληλα προσφέρει και υπηρεσίες απλού μανικιούρ και πεντικιούρ.

Στα καταστήματα Bacacos Nail Care:

  • βασιζόμαστε πάνω στην φιλοσοφία της ποιότητας, της εξειδικευμένης γνώσης και της τήρησης όλων των κανόνων υγιεινής εφάμιλλες με αντίστοιχες μονάδες του εξωτερικού, και
  • πιστεύουμε στην σημασία του ανθρώπινού παράγοντα, για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας

Για αυτό επιδιώκουμε να προσελκύουμε και να διατηρούμε στην ομάδα μας δυναμικούς/ες επαγγελματίες στις ειδικότητες της αισθητικής και της περιποίησης άκρων, με σύγχρονη επαγγελματική αντίληψη, πνεύμα συνεργασίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ικανότητα να ανταποκρίνονται με ευγένεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες και τα προβλήματα των πελατών.

Ανοιχτές θέσεις

Ποδολόγος

Η Bacacos Nails επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα της, απόφοιτη Αισθητικής Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής, με εμπειρία στο θεραπευτικό πεντικιούρ. Προσφέρει πλήρη απασχόληση σε ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Τεχνίτριες μανικιούρ – πεντικιούρ

Η Bacacos Nails επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα της, τεχνίτριες μανικιούρ – πεντικιούρ. Θα συνεκτιμηθεί εμπειρία στο θεραπευτικό πεντικιούρ και στα τεχνητά νύχια. Προσφέρει πλήρη απασχόληση σε ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Στείλτε το βιογραφικό σας, μέσω της παρακάτω φόρμας

    Έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

    Φωτογραφία από Here and now, unfortunately, ends my journey on Pixabay από το Pixabay