Εγγύηση & Σεβασμός στον πελάτη
 

Οι 10 λόγοι που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και από τις τεχνίτριες που επισκέπτονται κατ' οίκον τους πελάτες, τους οποίους οφείλετε να γνωρίζετε γιατί σε αυτούς βασίζεται η πετυχημένη λειτουργία των καταστημάτων ΜΠΑΚΑΚΟΣ Nail Care.

  1. Η επαγγελματική αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προβλημάτων των ποδιών : - αφαίρεση κάλων - ορθονυχία - υπερκεράτωση - ονυχοκρύπτωση, ακόμα και σε μορφή συνεδρίας μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους. 
  2. Η διάγνωση και θεραπευτική αγωγή από εξειδικευμένο προσωπικό. 
  3. Η χρήση επαγγελματικών εργαλείων για την περιποίηση των ποδιών, τα οποία υποστηρίζουν τη σκόπιμη θεραπεία και πραγματοποιούν, μέσω της τεχνολογίας, την σωστή επαγγελματική εργασία.
  4. Τα εργονομικά μελετημένα και καλαίσθητα διαμορφωμένα καθίσματα περιποίησης ποδιών, τα οποία παρέχουν άνετη πρόσβαση και ιδανική θέση θεραπείας στην εσωτερική περιοχή του ποδιού. 
  5.  Η «υπηρεσία ανακουφιστικού ποδόλουτρου» για τον καθαρισμό και την απολύμανση των ποδιών με χρήση κινητής λεκάνη για εύκολη προσέγγιση στα καθίσματα και τα πόδια των πελάτων. Οι λεκάνες πλένονται με ειδικά αποστειρωτικά και καθαριστικά από το Φαρμακείο Μπακάκος. 
  6. Η χρήση επαγγελματικών προϊόντων με πιστοποίηση CE για την πρόληψη και καταπράυνση των παθήσεων των ποδιών. 
  7. Οι ιατρικοί κλίβανοι υψήλης αποστείρωσης με δυνατότητα σφράγισης των μεταλλικών εργαλείων σε αεροστεγή διάφανη αποστειρωμένη συσκευασία η οποία ανοίγεται μπροστά σε κάθε πελάτη ώστε να αποφεύγονται οι μολύνσεις. 
  8. Οι πετσέτες που χρησιμοποιούνται στο «πεντικιούρ» καθαρίζονται, αποστειρώνονται και σφραγίζονται σε ειδικές σακούλες οι οποίες ανοίγονται μπροστά σε κάθε πελάτη. 
  9. Η δυνατότητα ταυτόχρονης παροχής «πεντικιούρ-μανικιούρ» από 2 τεχνίτριες για την γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη. 
  10. Η minimal και μοντέρνα εμφάνιση των καταστημάτων μας.