Προβλήματα Ποδιών - Ξηρό & ευαίσθητο δέρμα με σκληρές ή μαλακές ραγάδες
 


Ξηρό & ευαίσθητο δέρμα με σκληρές ή μαλακές ραγάδες

  • Ερυθρές ή λεπιοειδής ραγάδες
  • Ξεφλουδισμένο και σκασμένο δέρμα
  • Φλογισμένο δέρμα με έντονη φαγούρα

Ενώ η ξηροδερμία δεν είναι μια επικύνδυνη πάθηση, μπορεί να γίνει αρκετά επίπονη και αν το σκασμένο δέρμα αρχίσει να αιμορραγεί μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση – ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα για κάποιους που έχουν χρόνιες παθήσεις όπως οι διαβητικοί ή όσους έχουν αδύναμο ανασοποιητικό σύστημα λόγω ηλικίας ή ασθένειας.

Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκύψει από διάφορους παράγοντες όπως:

  • Ηλικία
  • Ακατάλληλα παπούτσια
  • Το «πόδι του Αθλητή»
  • Ψωρίαση
  • Θυροειδής
  • Διαβήτης
  • Συγκεκριμένοι τύποι δέρματος

Ο καλύτερος τρόπος να θεραπεύσετε και να εμποδίσετε την ξηροδερμία και τα σκασίματα είναι να περιποιείστε και να φροντίζετε σύχνα τα πόδια σας.
Αποφύγετε να εφαρμόζετε κρέμες και αλοιφές ανάμεσα στα δάχτυλα, αφού η έντονη ενυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση από μικρόβια όπως το «πόδι του Αθλητή». 
Επισκεφθείτε τα καταστήματα Μπακάκος Nail Care και συμβουλευτείτε τις έμπειρες τεχνίτριες μας για μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση ανάλογα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προβλήματός σας.

Προτεινόμενα προϊόντα:
√ GEHWOL med Salve for Cracked Skin 
 

Αλοιφή για σκασίματα
Μαλακώνει τις σκασμένες πτέρνες, θρέφει και αναπλάθει το δέρμα του πέλματος, απαλύνει τα σκληρά σημεία, αποκαθιστά τη φυσική υφή της επιδερμίδας και προστατεύει από τις φλεγμονές.
Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

√ GEHWOL med Lipidro Cream 

Κρέμα για την φροντίδα της ξηρής & ευαίσθητης επιδερμίδας των ποδιών Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση αποκαθιστώντας τη φυσική ισορροπία του δέρματος, καταπολεμά την κακοσμία και τους μύκητες ενώ προστατεύει από τις φλεγμονές.
Είναι κατάλληλη και για άτομα που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή, καθώς δεν περιέχει μέντα και καμφορά.
Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

√ GEHWOL FUSSKRAFT Blue 

Κρέμα ενάντια στο ξηρό και σκληρό δέρμα των ποδιών
Κρέμα για την καθημερινή φροντίδα του σκληρού, ξηρού και άγριου δέρματος των ποδιών. Ενυδατώνει και αποκαθιστά τη φυσική λιπαρότητα του δέρματος, χαρίζει ελαστικότητα και απαλότητα.

√ GEHWOL FUSSKRAFT Bamboo Scrub 
 

Απολεπιστική κρέμα για πέλματα και γάμπες
Peeling από μπαμπού για τις γάμπες και τα πόδια με κόκκους από μπαμπού και κερί jojoba.
Λειαίνει και μαλακώνει το δέρμα,απομακρύνει τις απολεπίσεις του δέρματος και ενισχύει την αιμάτωση των ποδιών. Παρέχει στο δέρμα φροντίδα και αποτελεσματική προστασία.