Φιλοσοφία
 

Φιλοσοφία...

Πρότυπα καταστήματα για την φροντίδα και την περιποίηση των άκρων.
Με ιστορικές καταβολές από την επί δεκατίεας συνεργασία με τον Dr. Scholl, πρωτοπόρο στον τομέα αυτό αλλά ακολουθώντας την γενικότερη τάση της εποχής και κατανοώντας την ανάγκη των γυναικών και ανδρών για ανακούφιση από πόνους στα άκρα, εντοπίσαμε πως στην Αθήνα αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα αν και υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο, καμία δεν προσέφερε κάτι διαφορετικό. Έτσι σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε το πρώτο κατάστημα Μπακάκος Nail Care βασισμένο πάνω στην  φιλοσοφία της ποιότητας, της εξειδικευμένης γνώσης και της τήρησης όλων των κανόνων υγιεινής εφάμιλλες με αντίστοιχες μονάδες του εξωτερικού.
Στα καταστήματά μας εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές θεραπευτικού πεντικιούρ γαι την εξειδικευμένη αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων προβλημάτων των ποδιών ενώ παράλληλα καλύπτουμε και το απλό μανικιούρ & πεντικιούρ αλλά με πιο επιστημονικό και ασφαλή τρόπο.

Η εγγύηση του ονόματος μας, η minimal και μοντέρνα εμφάνιση των κατστημάτων, οι μοναδικές συνθήκες υγιεινής και προπάντων η επιστημονική προσέγγιση στην παρεχόμενη υπηρεσία σε συνδυασμό με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προβλημάτων στα άκρα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.


Για τέλεια νύχια ώσπου να πεις... μανικιούρ-πεντικιούρ.